Fermentasaurus

Fermentasaurus er verdens første koniske PET-gjæringstank som kan trykksettes opp til 2,4 bar. Denne geniale nyvinningen gjør det mulig å gjære, lagre og karbonere ditt hjemmebryggede øl i en og samme tank - takket være det medfølgende pressure-kittet. Du kan faktisk også servere direkte fra tanken om du ønsker det.

Alternativt kan du selvsagt overføre ølet trykksatt øl til fat og på den måten minimere oksygeneksponeringen. Det er også mulig å flaske direkte fra gjæringskaret som normalt.

Fermentasaurusen er gjennomsiktig, noe som gjør at du kan følge med på gjæringsaktiviteten og hvordan ølet klarner. Dette får du ikke muligheten til i konvensjonelle gjæringskar.

I tilegg kommer dette gjæringskaret med en 0,5L-flaske (som også tåler trykk) til høsting av gjær. Med flasken blir det enkelt å høste gjær og pitche dette til neste brygg. Flasken skrus rett og slett på i bunnen, og når ventilen åpnes vil gjæret naturlig samles i flasken.

Butterfly-ventilen er designet slik at ingen gjenger kommer i kontakt med vørteren. Derfor er den enkel å rengjøre og desinfisere, i motsetning til kuleventilene og kranene som er standard på de fleste andre gjæringskar.

  • Materiale: PET
  • Volum: 35 liter
  • Ventil laget i glassforsterket nylon med rustfri port og skruer
  • Stativ i 304 rustfritt stål
Buy this
  • kr 1 899,00
100% SSL Secure